2024-03-04
281ccdc0-bded-4c1d-b543-684fc02810a7
logo

Adakah Anda Mencari Klinik Pergigian di KL? 

 

Kini anda boleh mendapatkan pelbagai jenis rawatan terbaik di MetroDental Clinic Klinik Pergigian KL Dental Kuchai Lama kami. Antara rawatan khas yang ditawarkan oleh Klinik MetroDental KL Kuchai Lama adalah rawatan gigi scaling, rawatan gusi dan rawatan root canal.

 

Hasrat kami bagi mencapai lebih ramai pelanggan menikmati khidmat mesra dan selesa seperti berada di rumah sendiri. Oleh itu, ia dibuka setiap hari kecuali Ahad.

KLINIK PERGIGIAN KL METRODENTAL DENTAL CLINIC KUCHAI LAMA

Klinik Pergigian KL MetroDental Clinic akan dibuka lebih banyak cawangan tidak lama lagi di sekitar kawasan Kuala Lumpur dan Selangor.

Klinik Pergigian KL terbaik ini menawarkan perkhidmatan pergigian yang lebih luas serta pelbagai rawatan mampu milik untuk semua (transformasi senyuman).

Kami telah dikenali untuk servis pergigian yang harga sederhana di kawasan perumahan Kuchai Lama Old Klang Road KL. Klinik kami dibuka setiap hari kecuali pada hari Ahad. 

Perkhidmatan Pergigian

Adakah anda ingin membuat temu janji untuk pemeriksaan gigi berserta konsultasi?
KLINIK PERGIGIAN KL METRODENTAL KUCHAI LAMA

Klinik Pergigian KL MetroDental Kuchai Lama telah ditubuhkan pada tahun 2023. MetroDental juga merupakan salah satu klinik pergigian yang terkenal di KL yang telah mendapatkan lesen oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.

Antara perkhidmatan yang ditawarkan adalah rawatan akar gigi, clear aligner, implant pergigian, rawatan ortodontik dan sebagainya.

Setiap pesakit diperiksa dengan teliti bagi menerima rawatan yang berkesan dan sekali gus memberikan rawatan yang menggunakan teknologi peralatan pergigian yang canggih.

Pasukan doktor gigi, berserta dengan beberapa orang doktor gigi pakar bedah pergigian yang dilakukan oleh doktor gigi yang berpengalaman. Di sini, doktor gigi yang berpengalaman seperti doktor pergigian Dr Geetika.

Yang terkenal dalam kalangan pesakit di sini. Beliau mempunyai minat khas dalam khidmat pergigian dengan penuh perhatian dan mempunyai pengalaman selama hampir 5 tahun.

Dengan perkhidmatan yang sangat baik dan juga menyediakan kemudahan seperti kawasan menunggu, bayaran touch n go ewallet, dan tempat letak kenderaan tepi jalan.

Anda mungkin mengalami lebih daripada satu masalah pergigian?

 

Kami adalah klinik pemeriksaan pergigian yang menyediakan rangkaian lengkap pelan rawatan perjagaan pergigian.

 

Klinik pergigian ini menyediakan pelbagai perkhidmatan seperti teknologi Invisalign, analisis imbasan X-ray CT 3D, pembedahan kecil untuk gigi bongsu, implant gigi, pengekstrakan gigi secara pembedahan dan gigi palsu. 
 

Klinik Pergigian KL MetroDental dibuka setiap hari kecuali pada Ahad atau cuti umum.

 

Hubungi kami untuk membuat temujanji atau membuat janji temu di WhatsApp.

Pergigian Kanak-Kanak

Pergigian Pediatrik, Konsultasi Ortodontik & Cabut Gigi

 

Klinik Pergigian MetroDental Kuchai Lama menyediakan rawatan servis yang popular seperti pergigian kanak-kanak (pediatrik), konsultasi ortodontik dan cabut gigi.

 

Memberikan penjagaan pergigian dan menyediakan perkhidmatan yang menyeluruh dalam pergigian kosmetik penjagaan pergigian yang berkualiti tinggi. Kami juga menyediakan perkhidmatan pergigian bayaran ansuran bulanan dalam jangka masa yang fleksibel.

 

Sekiranya berminat untuk mengetahui lebih lanjut, sila hubungi talian WhatsApp atau mesej kami untuk sebarang pertanyaan.

Cart